www.fitenrelaxdeninkel.nl

Camping Den Inkel, Fit & Relax, Polderweg 12, 4416 RE, Kruiningen

Hallo mooi mens,  

Mijn naam is Monique Lenderink en ben vanaf 2012 begonnen met alle plezier en enthousiasme met het beroep Pedicure.

 

Door de vraag naar specialistische voetaandoeningen ben ik mij verder gaan specialiseren. Ik heb in 2015 mijn medisch pedicure diploma gehaald en in 2016 mijn paramedisch chiropodisten diploma behaald.

 

Met mijn enthousiasme en interesse in de voet behandel ik veilig risicovolle voeten zoals diabetische-,  reumatische-, en overige risicovoeten. Hieronder vallen ook de sportvoeten, neuropatische voet en oncologische voet  behandelingen. Maar ook rust is belangrijk en die rust ervaart u, wanneer u komt voor uw voeten en u kunt uw behandeling combineren met een heerlijke ontspannen voet reflexmassage.

 

Ik wilde nog meer doen dan alleen voeten en ben diverse schoonheidsbehandelingen gaan studeren. U kunt uw onderbenen of gezicht laten harsen, wimperlifting, of wenkbrauw lamineren of/en laten verven met Henna.

 

Door mijn eigen ziekte in  2021 ben ik nog meer gaan beseffen dat rust en ontspanning belangrijk zijn. Alleen dan hebben de hersenen de ruimte en de kracht om te blijven herstellen. Ik ben sinds 2021 ingewijd tot Reiki 1 . Door Reiki wordt het vermogen van het lichaam zichzelf te genezen opnieuw ontwikkeld. Het herstelt de harmonie tussen lichaam en geest, heft blokkades op en bevordert volledige ontspanning. 

 

Hier in Den Inkel Fit & Relax is het voor mij de perfecte locatie om die rust en ontspanning aan u te kunnen bieden. Een heerlijke omgeving en mooi ingericht om de juiste zintuigen te prikkelen en te (ont) prikkelen.

 

Behandelingen en prijzen bij Fit & Relax Den Inkel 

 

Pedicurebehandeling | € 35,00 | 45 minuten

Zowel gewoon pedicure-, diabetes- en reumavoeten.

In een pedicurebehandeling verzorg ik uw nagels en de nagelomgeving, verwijdert eelt en indien aanwezig likdoorns, ingroeiende teennagels, verdikte- en schimmelnagels en behandel ik kloven. Hiervoor wordt handmatig en machinaal instrumentarium gebruikt. Als u wilt kunt u nagels lakker erbij boeken. Neem dan wel uw teenslippers mee.

 

Voetbehandeling Fit & Relax | € 50,00 | 90 minuten

Heerlijk ontspannen en ont-stressen met een voetbehandeling Fit & Relax.

Korte pedicure behandeling, voetbad met dode zeezout en magnesium, scrub en voetreflexmassage (voorheen luxe behandeling)

 

Nagels lakken | € 9,00 | 25 minuten

Alleen gecombineerd te boeken.
Lakken met O2 nagellak:
1) Mud Mask: Voedt en versterkt de nagels, reinigt en herstelt de vochtbalans
2) O2 Base Bonder: werkt als hechtprimer tussen de nagel en de lak
3) 2 lagen O2 lak
4) O2 super shine topcoat

Wenkbrauwen harsen en verven | € 20,00 | 30 minuten

U kunt de wenkbrauwen laten harsen en verven met Henna.

Wanneer harsen niet nodig is kost wenkbrauwen verven €10,00

 

Harsen onderbenen | € 35,00 | 45 minuten

Voor onze hars behandelingen werken wij met Courtin, gemaakt van Tea Tree olie uit Australië goed voor alle huidtype

Harsen oksel / bovenlip | € 19,00 | 20 minuten

 

Wimper Lifting | € 39,95 | 45 minuten

Wimper-lifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift. Het is toepasbaar op alle wimper-soorten.  Creëer een sprekende blik . Hiermee krijgen uw wimpers een prachtige langdurige mooie krul voor een open oogopslag.

 

Wenkbrauwen lamineren | € 30,00 | 45 minuten

Dit is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller.

 

 

Voet-reflex-massage

Wat is voetreflexmassage precies?

Je hele lichaam is weerspiegeld in je voeten. Alle organen hebben een eigen zone. Door deze zone te masseren, ontstaat een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan, wordt de lymfe- en energiedoorstroming gestimuleerd en kan je lijf afvalstoffen sneller afvoeren. Hierdoor gaat het orgaan beter functioneren.

Je linkervoet symboliseert je vrouwelijke kant. Deze voet heeft te maken met je constitutie (bij geboorte aanwezig), emoties, relationele aspecten, het onderbewuste en is Yin. 

Je rechtervoet staat voor je mannelijke kant. Deze heeft te maken met conditie (na geboorte opgedaan), ratio, bewuste en is Yang. De rechtervoet staat ook in verband met praktische zaken en is vaak werk gerelateerd.