Twee weken rust

Gepubliceerd op 15 maart 2021 om 10:27

Allereerst , wat een heerlijke positieve reacties heb ik mogen ontvangen! Overweldigend! 

Mijn tafel en huis stond vol met bloemen, plantjes, kaarten in alle soorten en maten. GeWelDig...Dank aan iedereen hiervoor. 

 

Ik heb nu twee weken rust gehad van de behandelingen. Heerlijk en echt nodig. Na zo'n eerste kuur komen alle bijwerkingen op je af. Je weet niet wat je kan verwachten omdat iedereen anders reageert. En in de PIM (Persoonlijke Informatie Map) staan alle bijwerkingen, die iedereen heeft gemeld. Wat ik had heb ik al eerder beschreven Met de maagbeschermers tegen de gal zorgde ervoor dat ik weer kon drinken en eten ( en slapen) . Gelijk kon ik weer 1,5 liter water en bouillon drinken, wat fruit en groente erin en ik voelde me gelijk een stuk beter. Woensdag 17-3-2021 ga ik voor de 2e kuur. Nu weet ik wat ik kàn verwachten dus zal het minder erg zijn. Ik ben er op voorbereid. 

 

Met die hernieuwde energie kon ik weer verder met het leeghalen en verkopen van de inventaris van de salon. Bijna alles is verkocht. Mijn vriendin en tevens collega vond dat ik er zo nuchter onder was. Ja dat klopt. Ik heb eenmaal dit besluit moeten nemen en ik sta er ook achter. Mijn lieve cliënten waren prioriteit nummer één en die waren binnen een week geïnformeerd en ( zo goed als )  ondergebracht. Dan kan ik ook met een gerust hart alles verkopen. Als ik niet achter mijn besluit stond had ik dit niet kunnen ( en ook niet moeten ) doen.

Vandaag is de woningbouw geweest en hebben alles even nagelopen. Omdat het nu leeg is gaan ze gelijk al op zoek naar een nieuwe huurder. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.