Kuur 8

Gepubliceerd op 11 augustus 2021 om 11:39

Eerst het gesprek met de oncoloog

Na kuur 6 en 7 voelde ik mij niet lekker, nog steeds drukkend gevoel op de borst en dat kwam niet door het warme weer zoals eerst beweerd werd en ook niet met mijn hart te maken. De oncoloog en de verpleegkundige vroegen maar steeds aan mij: "ben je misselijk?" Mijn definitie van misselijk is (bijna)overgeven en dat was het niet. De oncoloog legde uit dat de chemo de slokdarm aandoet omdat dat ook snel delende cellen zijn. De irritatie van de slokdarm kan een drukkend gevoel op de borst geven. Oooooo dusss.....Ik heb medicijnen tegen de misselijkheid n.l. metoclopramide, de arts zei dat dat helpt tegen het drukkende gevoel in de borst, die ben ik gelijk gaan innemen. Geen last meer. Heerlijk!! Opgelost.

 

Verder was alles goed. Ik kreeg het sein "Go" naar de een na laatste kuur.

En ook gelijk het traject ingezet ter voorbereiding van de operatie. Diezelfde dag werd ik gebeld door de planner om meerdere afspraken te maken o.a. met de anesthesist, chirurg,  verpleegkundige. 

 

Kuur 8

Alles verliep rustig. Het was een gezellige dag, leuke groep. 6 uur in de stoel gezeten. Extra magnesium als laatste gekregen. Voelde mij goed. 

 

Kuur 8 Dag 8

Lekker kort vergeleken met de vorige, ik was met 2uur klaar. Geslapen de rest van de middag. Ook weer gehad. Klaar maken voor ons weekend Friesland!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.