Pedicure » Om te weten
Eelt verijderen

Pedicure behandeling

In een standaard behandeling verzorg ik uw nagels en de nagelomgeving, verwijder  eelt en indien aanwezig likdoorns. Indien nodig behandel ik ingroeiende teennagels, verzorg verdikte- en schimmelnagels en behandel kloven. Hiervoor wordt handmatig en machinaal instrumentarium gebruikt.

 

Diabetes-voet | Reuma-voet | Risico-voet

Heeft u diabetes | reuma | overige risico's? Dan is het belangrijk om uw voeten regelmatig te laten behandelen en controleren door een gediplomeerde  medisch pedicure. 
Door een van deze aandoeningen is er een minder gevoel in de voeten waardoor er wonden kunnen ontstaan die u niet voelt.

Uw gezondheid zorgt ervoor dat wonden slecht genezen. Wonden die veroorzaakt zijn door kloven, likdoorns, niet goed passend schoeisel, slechte huidconditie of een niet optimale vaat conditie.

Regelmatige controle van uzelf of uw partner is zeer belangrijk. Er bijtijds bij zijn is ook zeer belangrijk. Mocht u een verkleuring, of wond zien laat er dan spoedig naar kijken, of laat uw voeten regelmatig controleren door een paramedisch chiropodist of medisch pedicure.

 

klik op een onderstaande link als u meer wilt weten...

Dit product wordt op bestelling gemaakt

Schapenwol Handmade (antidruk)

€ 6,95
Dit product wordt op bestelling gemaakt
Dit product wordt op bestelling gemaakt

Schapenwol Handmade (antidruk)

€ 6,95

Schapenwol Handmade 

Schapenwol klaar om in de sokken te dragen ter voorkoming van blaren, likdoorns en kloven. Ook voor verlichting van blaren en likdoorns is het een must om deze schapenwol in uw sokken te dragen. Heeft u een hallux valgus dan zal een dot schapenwol de druk verminderen.

Er zit van nature wolvet in de wol wat uw huid uitstekend verzorgd terwijl u het in uw sok draagt. Door de struktuur zal het op zijn plek gehouden worden. De wol zelf zorgt voor verlichting van de druk.

Inhoud 10gram

Inhoud 20gram