Welkom

Welkom bij Monique-Pedicure, uw voetspecialist in Reimerswaal en vanaf 2022 ook in Bergen op Zoom.

Vanaf 2012 heb ik mij met alle plezier en enthousiasme gestort op het beroep Pedicure.

De vraag van de klanten kwamen over andere voet aandoeningen dus ben ik mij verder gaan specialiseren. Ik wilde er meer over weten en ook de regelgeving veranderde dus ben ik door gaan leren en heb ik in 2015 mijn medisch pedicure diploma gehaald en in 2016 mijn paramedisch chiropodisten diploma behaald.

Door het doorleren en mijn ervaring behandel ik veilig risicovolle voeten behandelen zoals diabetische-,  reumatische-, risicovoeten. Hieronder vallen ook de sportvoeten, neuropatische-voet en oncologische-voet  behandelingen. Die laatste met uitsluitend de toestemming van uw oncoloog. 

Ook beheers ik diverse technieken om uw voeten van A tot Z te behandelen. Denk hierbij aan een nagelbeugel of orthese.

 

Klik hier voor mijn opleidingen. 

 

Het beroep is veranderd door de jaren heen en die verandering zal niet stoppen. Nog steeds komen er nieuwe technieken en mogelijkheden op het gebied van voetverzorging. Jaarlijks wordt ik bijgeschoold en getoetst op mijn kennis. Daarnaast volg ik regelmatig bijscholing zodat ik bekend ben met de nieuwste technieken en veranderingen. 

 

U als zorgconsument heeft recht op de beste zorg. Bij Monique-pedicure geeft u uw voeten in handen van een professional met diverse specialisaties op het gebied van voetzorg en jarenlange ervaring.

Ik ben aangesloten bij de branche organisatie Stipezo, Stichting Pedicure in de Zorg.

 

Kijk rustig rond op de site voor tips, informatie en mogelijke behandelingen.