Webshop » Pedicure Home

Pedicure

Voor alle pedicure-behandelingen kunt u terecht bij Monique.

Onder basis behandeling valt o.a.: het verzorgen en behandelen van nagels, nagelaandoeningen, likdoorn, kloven, eelt en passend advies geven.

 

Ik kijk o.a. naar uw voetstand om tot een beste oplossing voor uw pijnklacht te komen. Vaak lijdt dit tot een doorverwijzing naar een podotherapeut of een juiste schoenadvies. 

 

Uw voeten voelen weer geweldig aan en u zal weer heerlijk lopen.

 

Ik vind hygiëne zeer belangrijk en gebeuren  conform de richtlijnen van de voetzorg opgesteld door Stipezo en de RIVM-richtlijnen .

 

Er zijn verschillende arrangementen te boeken om even bij te komen. Van luxe behandeling tot Wellness arrangement tot voetreflexmassage. Zo heeft u een totale verzorgde en ontspannende onderbenen en voeten.

Paramedisch voetzorg

Sinds 2015 ben ik medisch pedicure, vanaf 2016 paramedisch chiropodist.  Wat betekend dat ik diabetische-,  reumatische-, risicovolle voeten veilig behandel en  met de juiste kennis.

Om deze kennis actueel te houden word ik jaarlijks bijgeschoold en getoetst. Daarnaast volg ik regelmatig cursussen. Hierdoor blijf ik geregistreerd in het register voor paramedische voetzorg en kunt u diverse medische behandelingen declareren bij uw zorgverzekeraar. 

 

Ook beheers ik diverse technieken om uw voeten van A tot Z te behandelen.

Bij het vermoeden van schimmelnagels kan ik , met toestemming van uw huisarts ), een biopt nemen om vast te stellen of het wel een schimmel is en daaropvolgend de juiste behandeling inzetten. 

 

Voor ingroeiende nagels kan er een beugel geplaatst worden of de Arkada methode .

Voor likdoorns kan er een Orthese gemaakt worden. 

Heeft u klachten aan spieren dan is er Medical Taping of triggerpointmassage om de pijn te verhelpen.

Schoonheid

Bij Monique kunt u ook terecht voor diverse schoonheid-behandelingen zoals harsen, verven, voet-, en onderbeenmassage, gellak, wimperlifting en mascara+

 

Uw wenkbrauwen en wimpers kunt u laten verven. Of is wimper-lifting iets voor u? Hiermee krijgen ze een prachtige langdurige mooie krul voor een open oogopslag.

 

Wilt u geen uitgelopen mascara tijdens sporten / strand / sauna... Probeer eens de Mascara+. Een coating over de individuele wimpers en u heeft die mascara look voor 2à3 weken lang

Gellak voor uw teennagels of vingernagels is ook te boeken bij Monique. Zo kunt u met een totale verzorging de deur uit!

Auditeur voor de branchevereniging