www.fitenrelaxdeninkel.nl

Camping Den Inkel, Blauwhoefseweg 12, 4416RC  Kruiningen

Hallo mooi mens,  

Mijn naam is Monique Lenderink en ben vanaf 2012 begonnen met alle plezier en enthousiasme met het beroep Pedicure.

 

Door de vraag naar specialistische voetaandoeningen ben ik mij verder gaan specialiseren. Ik heb in 2015 mijn medisch pedicure diploma gehaald en in 2016 mijn paramedisch chiropodisten diploma behaald.

 

Met mijn enthousiasme en interesse in de voet behandel ik veilig risicovolle voeten zoals diabetische-,  reumatische-, en overige risicovoeten. Hieronder vallen ook de sportvoeten, neuropatische voet en oncologische voet  behandelingen. Maar ook rust is belangrijk en die rust ervaart u, wanneer u komt voor uw voeten en u kunt uw behandeling combineren met een heerlijke ontspannen voet reflexmassage, u kunt kiezen uit een Thaise of de Holistische variant.

 

Ik wilde nog meer doen dan alleen voeten en ben diverse schoonheidsbehandelingen gaan studeren. U kunt uw onderbenen of gezicht laten harsen, wimperlifting, of wenkbrauwen lamineren en nog veel meer. 

 

Door mijn eigen ziekte in  2021 ben ik nog meer gaan beseffen dat rust en ontspanning belangrijk zijn. Alleen dan hebben de hersenen de ruimte en de kracht om te blijven herstellen. 

 

Hier in Den Inkel Fit & Relax is het voor mij de perfecte locatie om die rust en ontspanning aan u te kunnen bieden. Een heerlijke omgeving en mooi ingericht om de juiste zintuigen te prikkelen en te ont-prikkelen.