Pedicure » Schoonheid

Cosmetische behandelingen

 

Wimper Lifting (met verven mogelijk) 

Wimper-lifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift. Het is toepasbaar op alle wimper-soorten.  Creëer een sprekende blik . Hiermee krijgen uw wimpers een prachtige langdurige mooie krul voor een open oogopslag.

 

Marscara+ (SPM)

Deze coating geeft hetzelfde effect als gewone mascara, maar blijft twee a drie weken zitten .  U kunt douchen, zwemmen, naar het strand gaan en lekker zonnen, zelfs een keertje naar de sauna is geen probleem. Mascara+ van FabeLash vlekt niet en loopt niet uit.

 

Combi wimperlifting / mascara+

Eerst een wimper-lifting met daaropvolgend de Mascara+ om direct die open, mooie en volle look te hebben.

 

Verven

Verder kunt u uw wenkbrauwen en wimpers laten verven.

Wimpers zijn van nature niet egaal gekleurd. De punten zijn kleurloos of heel licht gekleurd, door deze te verven geeft u uw wimpers een mooie egale kleur en vallen ze meer op.

Dit doe ik met het professionele merk Refectocil

of u kunt de wenkbrauwen laten verven met Henna van Supercillium.

 

Harsen

Door harsen  van het gezichtshaar, blijven deze ongeveer 3 weken weg. Regelmatig ‘onderhoud’ is dus wel noodzakelijk. U kunt daarom altijd het harsen toevoegen aan uw behandeling.  Zo houden wij uw gezicht glad en wenkbrauwen perfect in vorm.

Harsen:   wenkbrauwen | bovenlip | kin | wangen | onderbenen | oksel

 

Voet-reflex-massage

Wat is voetreflexmassage precies?

Je hele lichaam is weerspiegeld in je voeten. Alle organen hebben een eigen zone. Door deze zone te masseren, ontstaat een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan, wordt de lymfe- en energiedoorstroming gestimuleerd en kan je lijf afvalstoffen sneller afvoeren. Hierdoor gaat het orgaan beter functioneren.

Je linkervoet symboliseert je vrouwelijke kant. Deze voet heeft te maken met je constitutie (bij geboorte aanwezig), emoties, relationele aspecten, het onderbewuste en is Yin. 

Je rechtervoet staat voor je mannelijke kant. Deze heeft te maken met conditie (na geboorte opgedaan), ratio, bewuste en is Yang. De rechtervoet staat ook in verband met praktische zaken en is vaak werk gerelateerd.